Min reise… Fra usynlig til synlig…

Min reise… Fra usynlig  til synlig…

Hjelp…hva er det jeg holder på med…. Jeg skal skrive BLOGG… Det er noe jeg aldri har trodd jeg skulle gjøre.

Se for dere maleriet «Skrike» slik føler jeg meg nå, når jeg skal blottlegge meg selv og mine innerste tanker og følelser. Det føles litt som å kle seg naken på Karl Johan en lørdag…vil jeg tro? (For jeg har jo aldri gjort akkurat det) Men pytt pytt, hva gjør man vel ikke for å bryte ut av komfortsonen sin.

Hvorfor jeg vil gjøre det når jeg føler det slik undrer du kanskje.

For tiden går jeg på Hjerteakademiet i Trondheim, og dette året har vært avgjørende for min reise for å finne meg selv og for å realisere min drøm om å jobbe som Helhetsterapeut og hjelpe andre i deres utfordringer i livet.

I bloggen «Hvem er jeg…egentlig…» vil jeg fortelle deg om min reise for å finne ut hvem jeg er og jeg vil fortelle om min personlige utvikling jeg gjennomgått i denne prosessen. Og jeg håper dette vil inspirere deg som sliter med en eller annen utfordring i livet, til å bestemme deg for å ta tak og gjøre en endring i livet. Til å følge drømmene dine, til å bli den beste versjonen av deg selv.

Jeg vil starte med å fortelle litt om meg selv, hvordan livet mitt har vært frem til jeg startet på min reise…

Facebook Comments
Min reise… Fra usynlig til synlig…
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *