Veivalg

I 2012 følte jeg at jeg sto ved et veiskille i livet.

Hvis jeg fortsatte på den veien jeg var på, ville jeg miste meg selv…jeg ville slutte å leve å bare eksister, for mine nære å kjære. Men JEG – Gunn Toril – ville ha gått under. Det var akkurat slik jeg følte det.
Hvordan jeg skulle finne meg selv visste jeg ikke, ikke hva denne veien ville bringe med seg heller … men jeg var sikker på at denne veien…den usikre veien…den spennende veien… den veien som utfordrer komfortsonen min , var den rette veien for meg nå. For å utslette meg selv var ikke et alternativ.
Nå skal det sies at det ikke var første gangen jeg sto ved et slikt veivalg. Jeg hadde vært her noen år tidligere også, og trodde jeg valgte veien som førte meg i rett retning, men det som skjedde var at jeg etter kort tid havnet i samme sporet som tidligere. Jeg fulgte det samme gamle mønstret … og havnet på samme sted igjen.
Dette gjorde at jeg visste at jeg måtte gjøre noe annerledes denne gangen. Jeg kunne ikke forvente at de rundt meg skulle tilpasse seg meg…at de skulle forandre seg for at jeg skulle få det bedre. JEG – Gunn Toril – var den som måtte endre seg. Endre tankemønster og handlingsmønster.
Så jeg bestemte meg for å la intuisjonen min få lede meg denne gangen. Jeg skulle gjøre det jeg hadde lyst til for MIN del…på veien til å finne MEG.
Så det første jeg gjør er å kontakte en healer, som var min kollega den gangen…
Hun hjalp meg videre på min vei. Hun gav meg tips om å lese boken The Secret. Denne boken fikk meg til å endre tankemønsteret mitt. Som igjen fikk meg til å øke troen på meg selv og min muligheten til å gjøre endringer i livet mitt. Hjerteakademiet dukket opp i første gang i 2014. Jeg startet der i 2015, og det var med på å endre meg og livet mitt totalt.

Les mer om min reise og murens fall i neste innlegg…
Klæm fra Gunn Toril

Facebook Comments
Veivalg
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *