«Murens fall…»

Når jeg startet på denne reisen var jeg omgitt av en «mur» som skulle beskytte meg. Ingen skulle få komme på innsiden av denne muren, ingen skulle få SE MEG.

Jeg viste ikke hvorfor jeg hadde denne muren rundt meg, men jeg følte at den nå var blitt et hinder.  En venninne av meg sa følgende «Du har ikke bare laget deg et beskyttende skall rundt deg du, du har bygget deg en festningsmur…» Og slik var det jeg følte det, min beskyttelse var blitt mitt fengsel…

Et minne fra barndommen og EFT – behandling var det som førte til murens fall…

Så hva var det som skjedde i min barndom som førte til at jeg følte behov for å beskytte meg?

Det skal jeg dele med deg nå..

Noen dager før min 7 års dag, døde min farfar i en ulykke. Jeg var en ordentlig farfar-jente og da han døde følte jeg meg forlatt av han. Mine foreldre syntes at dette ikke skulle ødelegge min 7 års dag, for jeg hadde jo startet på skolen og alle jentene i klassen skulle komme for å feire meg. Når farfar skulle begraves, fikk jeg ikke være med på selve begravelsen, men fikk delta på minnesamværet, på selve «festen»… Dette gjorde mine foreldre i beste mening, de ønsket å skjerme meg fra det triste og vonde ved å miste noen man står nær.

Men for meg ble dette helt feil, jeg hadde behov for å sørge, men fikk ikke gjort det. Det førte til at jeg lukket meg inn i mitt skall, måtte beskytte meg fra å bli forlatt…måtte ikke slippe noen helt inn…måtte ikke gjøre meg selv sårbar…. Å dette skallet ble etterhvert til en mur…til mitt fengsel..

Når jeg tok tak i dette under en EFT behandling fikk jeg løst opp i denne følelsesmessige blokkeringen, og muren falt…Det som skjedde etterpå var jeg ikke forberedt på…

Les hvordan livet mitt har blitt etter murens fall i neste innlegg

Ha en nydelig dag kjære du!

God Klæm

Gunn Toril

Facebook Comments
«Murens fall…»
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *